| |     Deutsch | english  
Naslovna
Конкурс за финансирање или суфинансирање пројеката у области превођења репрезентативних дела српске књижевности у 2015.г.

              Министарство културе и информисања расписало је 02.фебруара 2015. год.  Конкурс за финансирање или суфинансирање пројеката у области превођења репрезентативних дела српске књижевности у иностранству у 2015. години.
              Текст конкурса, обрасци за пријављивање и остала документација налазе се на веб сајту Министарства www.kultura.gov.rs, а рок за подношење конкурсних пријава је 31.03.2015. год.
               У овој години приоритет за подршку преводима биће дат делима српске књижевности која су освојила или била у најужем избору за релевантне домаће књижевне награде, као и преводима на кинески и руски језик.
             За додатне информације о конкурсу заинтересовани могу да контактирају Младена Весковића у Министарству културе и информисања путем електронске поште mladen.veskovic@kultura.gov.rs или преко телефона бр. +381 11 3398-026.
 


Verzija za štampu
Vesti

Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 6020249 bytes) in /home/dkp/public_html/duesseldorf.mfa.gov.rs/odrzavanje/core/com/allow_active_news.php on line 5